Soort | Per persoon |
---|---|
Energie | 1684 kcal |
Vet | 86 gr |
waarvan verzadigd | 13 gr |
Koolhydraten | 100 gr |
waarvan suikers | 35 gr |
Voedingsvezels | 29 gr |
Eiwitten | 52 gr |
Zout | 0.52 gr |
Perengranola met Migo® Peer

Ingrediënten
80 g quinoa ongekookt |
120 g havermout |
50 g zonnebloempitten |
50 g pompoenpitten |
1 tl kaneel |
1 tl vanille aroma |
1 Migo® peer in kleine blokjes |
2 el appelmoes 0% suiker |
1 el water |
2 el zonnebloemolie |
Bereidingswijze
Je eigen granola maken is leuk en erg lekker! Wij zijn de laatste tijd helemaal weg van deze variant met Migo® peer.
- Doe de appelmoes, water, zonnebloemolie en vanille aroma in een pannetje en verwarm op laag vuur.
- Meng de quinoa, havermout, kaneel, Migo® peerblokjes, zonnebloempitten en pompoenpitten en roer het appelmoesmengsel en doorheen.
- Spreid de granola uit over een bakplaat met bakpapier en bak 45 minuten op 120˚C.
- Laat afkoelen en bewaar in een afgesloten pot.
Het is ook mogelijk om een andere peersoort te gebruiken. Serveer dit met yoghurt (of een plantaardige vervanger) en stukjes verse Migo® peer, zie ook dit recept.
Wellicht goed om even te vermelden: de hieronder genoemde voedingswaarden zijn voor het gehele recept (totaalgewicht: 628 gram). Dat eet je natuurlijk niet in een keer in je eentje op. Tenminste, dat zouden wij niet aanraden.
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Ontbijt met yoghurt, Migo® Peer en perengranola
185gr fruit p.p.

Fruitflip met muesli
115gr fruit p.p.

Ontbijtbowl met rood fruit, gele kiwi en muesli
105gr fruit p.p.