Perengranola met Migo® Peer

Ga naar:

Boodschappenlijst

80 g quinoa ongekookt
120 g havermout
50 g zonnebloempitten
50 g pompoenpitten
1 tl kaneel
1 tl vanille aroma
1 Migo® peer in kleine blokjes
2 el appelmoes 0% suiker
1 el water
2 el zonnebloemolie

Bereidingswijze

Je eigen granola maken is leuk en erg lekker! Wij zijn de laatste tijd helemaal weg van deze variant met Migo® peer.

  1. Doe de appelmoes, water, zonnebloemolie en vanille aroma in een pannetje en verwarm op laag vuur.

  2. Meng de quinoa, havermout, kaneel, Migo® peerblokjes, zonnebloempitten en pompoenpitten en roer het appelmoesmengsel en doorheen.

  3. Spreid de granola uit over een bakplaat met bakpapier en bak 45 minuten op 120˚C.

  4. Laat afkoelen en bewaar in een afgesloten pot.

Serveer dit met yoghurt (of een plantaardige vervanger) en stukjes verse Migo® peer, zie ook dit recept. 

Wellicht goed om even te vermelden: de hieronder genoemde voedingswaarden zijn voor het gehele recept (totaalgewicht: 628 gram). Dat eet je natuurlijk niet in een keer in je eentje op. Tenminste, dat zouden wij niet aanraden.

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
1684 kcal
Vet
86 gram
Eiwit
52 gram
Waarvan verzadigd
13 gram
Koolhydraten
100 gram
Vezels
29 gram
Waarvan suikers
35 gram
Zout
0.52 gram

Meer over de ingrediënten

Meer groenten & fruit

Ook lekker!

Meer recepten