


Migo® peer



De Migo® peer is een kruising tussen de Conference en Doyenné d'Hiver. De Migo® is het resultaat van maar liefst acht jaar onderzoek. Het is een peer die niet morst, lang vers blijft, al haar kwaliteit behoudt en van nature sappig is. Ideaal dus voor onderweg. De smaak is zoet, fris en sappig.
Ook wel genoemd:
Bereiden & bewaren
- Bereiden
- Bewaren
Was een peer goed of schil hem voor gebruik. Je kunt de peer ook met schil en al uit de hand eten. Of halveer de peer en snijd de helften nogmaals in de lengte door tweeën. Verwijder daarna het klokhuis.
Goed om te weten: geschilde peren worden snel bruin! Dit kun je voorkomen door ze te besprenkelen met wat citroensap.
Je kunt de schil verwijderen, maar het is soms lekkerder om deze eraan te laten, zeker als je de peer verder gaat bereiden. Voor gebruik in gerechten is de Conference peer heel geschikt.
Plakjes peer met schil in een salade zorgen voor een knapperige bite. Ook zorgt de groene kleur voor een kleurrijke decoratie op je bord.
Informatie
Portiegrootte
Teelt en seizoen
Tip
Peren smaak
Recepten met Migo® peer
Meer recepten
Ontbijt met yoghurt, Migo® Peer en perengranola
185gr fruit p.p.

Migo® Peer Salade
100gr groenten p.p. & 240gr fruit p.p.

Pokébowl met Migo® Peer
150gr groenten p.p. & 215gr fruit p.p.
Voedingswaarden
Deze voedingswaarden gelden voor het onbewerkte product. Bekijk alles voor alle waarden en bereidingswijzen.
Bekijk allesSoort | Per 100gr |
---|---|
Energie | 226 kj (53 kcal) |
Vet totaal | 0.2 gr |
waarvan verzadigd | 0 gr |
waarvan onverzadigd | 0.2 gr |
Koolhydraten | 11.7 gr |
waarvan suikers | 10 gr |
Voedingsvezel | 1.6 gr |
Eiwit | 0.3 gr |
Zout | 0 mg |
Retinol act. equivalent | 2 mcg |
Vitamine B1 | 0.01 mg |
Vitamine B2 | 0.01 mg |
Nicotinezuur | 0.2 mg |
Vitamine B6 | 0.02 mg |
Folaat equivalenten | 2.5 mcg |
Vitamine C | 2 mg |
Verkrijgbaarheid
Uit Nederland
j
jan
f
feb
m
mrt
a
apr
m
mei
j
jun
j
jul
a
aug
s
sep
o
okt
n
nov
d
dec
Uit het buitenland
j
jan
f
feb
m
mrt
a
apr
m
mei
j
jun
j
jul
a
aug
s
sep
o
okt
n
nov
d
dec