Migo® Peer Salade

Ga naar:

Boodschappenlijst

1 Migo® peer
50 g eikenbladsalade
½ rode ui in dunne ringen
25 g witte druiven
25 g verse geitenkaas
20 g ongezouten walnoten
1 el olijfolie
½ el balsamicoazijn
versgemalen peper

Bereidingswijze

Een lunchsalade om je vingers bij af te likken met Migo® peer, eikenbladsla, witte druiven, rode ui en verse geitenkaas. Ideaal om mee te nemen naar je werk!

  1. Meng alle ingrediënten voor de dressing.
  2. Snijd de Migo® peer in blokjes.
  3. Doe alle ingrediënten los in een lunchtrommel en doe de dressing in een apart bakje.

Tip: serveer met een snee volkorenbrood.

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
450 kcal
Vet
29 gram
Eiwit
9 gram
Waarvan verzadigd
6 gram
Koolhydraten
34 gram
Vezels
8 gram
Waarvan suikers
28 gram
Zout
0.29 gram

Meer over de ingrediënten

Meer groenten & fruit

Ook lekker!

Meer recepten