



Conference peer




De Conference peer is de meest populaire perensoort in Nederland. De peren zijn langwerpig en hebben een lange ‘nek’. Sommige mensen vinden de peer lekker als de peer nog niet heel rijp, maar groen en knapperig is. Anderen hebben de voorkeur voor een rijpe Conference die zoet, sappig en lichtgeel van kleur is.
Ook wel genoemd:
Bereiden & bewaren
- Bereiden
- Bewaren
Was de peer. Halveer de peer en snijd de helften nogmaals in de lengte door tweeën. Verwijder daarna het klokhuis.
Je kunt de schil verwijderen, maar het is soms lekkerder om deze eraan te laten, zeker als je de peer verder gaat bereiden.
Plakjes peer met schil in een salade zorgen voor een knapperige bite. Ook zorgt de groene kleur voor een kleurrijke decoratie op je bord.
Informatie
Portiegrootte
Teelt en seizoen
'Van bloei tot groei alles in eigen hand'
Tip
Conference peer smaak
Recepten met Conference peer
Meer recepten
Peren UFO traktatie
180gr fruit p.p.

Fruitflip met muesli
115gr fruit p.p.

Paarse spitskoolsalade met avocado, peer en geitenkaas
395gr groenten p.p. & 45gr fruit p.p.
Voedingswaarden
Deze voedingswaarden gelden voor het onbewerkte product. Bekijk alles voor alle waarden en bereidingswijzen.
Bekijk allesSoort | Per 100gr |
---|---|
Energie | 226 kj (53 kcal) |
Vet totaal | 0.2 gr |
waarvan verzadigd | 0 gr |
waarvan onverzadigd | 0.2 gr |
Koolhydraten | 11.7 gr |
waarvan suikers | 10 gr |
Voedingsvezel | 1.6 gr |
Eiwit | 0.3 gr |
Zout | 0 mg |
Retinol act. equivalent | 2 mcg |
Vitamine B1 | 0.01 mg |
Vitamine B2 | 0.01 mg |
Nicotinezuur | 0.2 mg |
Vitamine B6 | 0.02 mg |
Folaat equivalenten | 2.5 mcg |
Vitamine C | 2 mg |
Verkrijgbaarheid
Uit Nederland
j
jan
f
feb
m
mrt
a
apr
m
mei
j
jun
j
jul
a
aug
s
sep
o
okt
n
nov
d
dec
Uit het buitenland
j
jan
f
feb
m
mrt
a
apr
m
mei
j
jun
j
jul
a
aug
s
sep
o
okt
n
nov
d
dec