| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 105 kcal |
| Vet | 5 gr |
| waarvan verzadigd | 1 gr |
| Koolhydraten | 10 gr |
| waarvan suikers | 4 gr |
| Voedingsvezels | 5 gr |
| Eiwitten | 2 gr |
| Zout | 0.62 gr |
Pittige Chinese kool met ketjap

390gr groenten p.p.
Ingrediënten
2 pers
| 1 theelepel | sambal oelek |
| 1 eetlepel | ketjap manis |
| 1 eetlepel | olie |
| 1 | chinese kool |
Bereidingswijze
1. Maak de Chinese kool schoon en snijd de kool in repen.
2. Verwarm de olie in een wok of braadpan en bak hierin de sambal kort. Voeg de Chinese kool toe en roerbak de kool op hoog vuur enkele minuten mee tot de groente is geslonken.
3. Maak de Chinese kool op smaak met ketjap.
Menusuggestie: Lekker met omeletreepjes en zilvervliesrijst.
Bron: Voedingscentrum.
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
CO₂ uitstoot per ingrediënt
Per ingrediënt is de CO₂ uitstoot berekend. Op basis daarvan kun je duurzamere keuzes maken in wat je gaat koken.
CO₂ uitstoot: 0.5 g
Dit recept bevat mogelijk meer ingrediënten dan in dit diagram getoond wordt
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Chinese koolsalade met peer
200gr groenten p.p. & 90gr fruit p.p.

Frisse salade met Chinese kool en mandarijn
200gr groenten p.p. & 60gr fruit p.p.

Chinese kool met kip
350gr groenten p.p.
