Pittige Chinese kool met ketjap

Ga naar:

Boodschappenlijst

1 theelepel sambal oelek
1 eetlepel ketjap manis
1 eetlepel olie
1 Chinese kool

Bereidingswijze

1. Maak de Chinese kool schoon en snijd de kool in repen.
2. Verwarm de olie in een wok of braadpan en bak hierin de sambal kort. Voeg de Chinese kool toe en roerbak de kool op hoog vuur enkele minuten mee tot de groente is geslonken.
3. Maak de Chinese kool op smaak met ketjap.

Menusuggestie: Lekker met geroerbakte reepjes bief en zilvervliesrijst.
 

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
105 kcal
Vet
5 gram
Eiwit
2 gram
Waarvan verzadigd
1 gram
Koolhydraten
10 gram
Vezels
5 gram
Waarvan suikers
4 gram
Zout
616 mg