Radicchio salade met walnoten

Ga naar:

Boodschappenlijst

1 eetlepel rozijnen
1 krop radicchio
1 struikje witlof
1 eetlepel olijfolie
2 theelepels honing
1 eetlepel balsamicoazijn
250 gram gepelde walnoten

Bereidingswijze

Deze lichte, snelle salade van radicchio met witlof rozijnen balsamico en walnoten is heerlijk als voorgerecht.

  1. Was de rozijnen en laat ze in wat water wellen.
  2. Maak de radicchio en het witlof schoon en snijd de groente in smalle repen.
  3. Verdeel het over 2 borden en strooi de rozijnen erover.
  4. Klop een dressing van de olie, 1 eetlepel water, de honing en de balsamicoazijn. Druppel de dressing over de salade en strooi de walnoten erover.

    Buon appetito!

    Bron: Van Nature 
Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
180 kcal
Vet
15 gram
Eiwit
3 gram
Waarvan verzadigd
1 gram
Koolhydraten
10 gram
Vezels
2 gram
Waarvan suikers
10 gram
Zout
0 gram

Meer over de ingrediënten

Meer groenten & fruit

Ook lekker!

Meer recepten