| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 180 kcal |
| Vet | 15 gr |
| waarvan verzadigd | 1 gr |
| Koolhydraten | 10 gr |
| waarvan suikers | 10 gr |
| Voedingsvezels | 2 gr |
| Eiwitten | 3 gr |
| Zout | 0 gr |
Radicchio salade met walnoten

215gr groenten p.p.
Ingrediënten
2 pers
| 1 eetlepel rozijnen |
| 1 krop radicchio |
| 1 struikje witlof |
| 1 eetlepel olijfolie |
| 2 theelepels honing |
| 1 eetlepel balsamicoazijn |
| 250 gram gepelde walnoten |
Bereidingswijze
Deze lichte, snelle salade van radicchio met witlof rozijnen balsamico en walnoten is heerlijk als voorgerecht.
- Was de rozijnen en laat ze in wat water wellen.
- Maak de radicchio en het witlof schoon en snijd de groente in smalle repen.
- Verdeel het over 2 borden en strooi de rozijnen erover.
- Klop een dressing van de olie, 1 eetlepel water, de honing en de balsamicoazijn. Druppel de dressing over de salade en strooi de walnoten erover.
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Bruschetta met radicchio en rucola
175gr groenten p.p.

Witlofgrapefruitsalade
125gr groenten p.p. & 75gr fruit p.p.

Witlofsalade met makreel en dressing van gegrilde paprika
110gr groenten p.p.

