Rettich met sojasaus en sesam

Ga naar:

Boodschappenlijst

400 gram rettich
1 eetlepel sojasaus
1 eetlepel azijn
1/2 eetlepel sesamolie
1/2 eetlepel plantaardige olie
1/2 eetlepel geroosterde sesamzaadjes
mespuntje gemalen droge chili's
mespuntje cayennepeper

Bereidingswijze

Dit recept voor rettich met sojasaus en sesam is lekker simpel klaar te maken maar is vooral erg lekker. Even het mengsel van sojasaus, sesamzaadjes, chili's en cayennepeper in laten trekken en smullen maar!

1. Was de rettich. Schil de rettich en snijd daarna in plakjes, frietjes of blokjes.
2. Klop azijn, sojasaus, plantaardige olie, sesamolie, geroosterde sesamzaadjes, gemalen chili's en cayennepeper samen in een kom. 
3. Laat het mengsel 1 uur op kamertemperatuur staan voordat je het voor het serveert.

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
130 kcal
Vet
7 gram
Eiwit
3 gram
Waarvan verzadigd
1 gram
Koolhydraten
13 gram
Vezels
2 gram
Waarvan suikers
11 gram
Zout
340 mg

Meer over de ingrediënten

Meer groenten & fruit

Ook lekker!

Meer recepten