Rettich met sojasaus en sesam

Ga naar:

Boodschappenlijst

400 gram rettich
1 eetlepel sojasaus
1 eetlepel azijn
1/2 eetlepel sesamolie
1/2 eetlepel plantaardige olie
1/2 eetlepel geroosterde sesamzaadjes
mespuntje gemalen droge chili's
mespuntje cayennepeper

Bereidingswijze

1. Was de rettich. Schil de rettich en snijd daarna in plakjes, frietjes of blokjes.
2. Klop azijn, sojasaus, plantaardige olie, sesamolie, geroosterde sesamzaadjes, gemalen chili's en cayennepeper samen in een kom. 
3. Laat het mengsel 1 uur op kamertemperatuur staan voordat je het voor het serveert.

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
0 kcal
Vet
0 gram
Eiwit
0 gram
Waarvan verzadigd
0 gram
Koolhydraten
0 gram
Vezels
0 gram
Waarvan suikers
0 gram
Zout
0 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!