Radijs met lente-ui en sojasaus

Ga naar:

Boodschappenlijst

2 bosjes radijs
2 lente-uitjes
1 knoflookteentje
1 eetlepel olie
1 eetlepel sojasaus
verse koriander (ca. 2 eetlepels)
1 - 2 cm verse gemberwortel

Bereidingswijze

1. Maak de radijs schoon, laat ze heel of halveer ze.
2. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in diagonale stukjes van ca. 3 cm.
3. Pel het knoflookteentje en hak deze fijn.
4. Schil (met de achterkant van een theelepeltjehet stukje gemberwortel en rasp dit fijn.
5. Verhit een wok of wijde braadpan. Voeg de olie toe. Roerbak de radijs met de lente-ui, gember en knoflook 3 minuten.
6. Voeg de sojasaus toe en roerbak nog 1-2 minuten.
7. Garneer voor het serveren met fijngeknipte koriander. Eet smakelijk! 

 

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
110 kcal
Vet
5 gram
Eiwit
2 gram
Waarvan verzadigd
1 gram
Koolhydraten
13 gram
Vezels
2 gram
Waarvan suikers
0 gram
Zout
250 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!