| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 105 kcal |
| Vet | 5 gr |
| waarvan verzadigd | 1 gr |
| Koolhydraten | 12 gr |
| waarvan suikers | 9 gr |
| Voedingsvezels | 2 gr |
| Eiwitten | 2 gr |
| Zout | 0.28 gr |
Radijs met lente-ui en sojasaus

140gr groenten p.p.
Ingrediënten
2 pers
| 2 bosjes radijs |
| 2 lente-uitjes |
| 1 knoflookteentje |
| 1 eetlepel olie |
| 1 eetlepel sojasaus |
| verse koriander (ca. 2 eetlepels) |
| 1 - 2 cm verse gemberwortel |
Bereidingswijze
1. Maak de radijs schoon, laat ze heel of halveer ze.
2. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in diagonale stukjes van ca. 3 cm.
3. Pel het knoflookteentje en hak deze fijn.
4. Schil (met de achterkant van een theelepeltje) het stukje gemberwortel en rasp dit fijn.
5. Verhit een wok of wijde braadpan. Voeg de olie toe. Roerbak de radijs met de lente-ui, gember en knoflook 3 minuten.
6. Voeg de sojasaus toe en roerbak nog 1-2 minuten.
7. Garneer voor het serveren met fijngeknipte koriander. Eet smakelijk!
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Wortelsalade met mango en sinaasappel
75gr groenten p.p. & 195gr fruit p.p.

Rettich met sojasaus en sesam
200gr groenten p.p.

Auberginerolletjes
130gr groenten p.p.




