Soort | Per persoon |
---|---|
Energie | 100 kcal |
Vet | 5 gr |
waarvan verzadigd | 0 gr |
Koolhydraten | 10 gr |
waarvan suikers | 9 gr |
Voedingsvezels | 2 gr |
Eiwitten | 2 gr |
Zout | 0.41 gr |
Rettichsalade met gember

145gr groenten p.p.
Ingrediënten
2 pers
200 g rettich |
1 struikje roodlof |
1 eetlepel magere yoghurt |
2 eetlepels yogonaise |
1/2 eetlepel gembersiroop |
peper |
Bereidingswijze
1. Meng de yogonaise, yoghurt en gembersiroop tot een sausje. Breng op smaak met vers gemalen peper.
2. Maak de rettich schoon en snijd of rasp deze in dunne reepjes of plakjes.
3. Meng de rettich door het sausje.
4. Snijd een plakje van de onderkant van de roodlof. Haal de mooie bladen van het struikje. Was deze en rangschik deze op een bord of schaal.
5. Vul de roodlofschuitjes met de rettichsalade. Eet smakelijk!
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Rettich met sojasaus en sesam
200gr groenten p.p.

Bloemkool en venkel uit de oven met avocado tahini dip
360gr groenten p.p.

Auberginerolletjes
130gr groenten p.p.