Rettichsalade met gember

Ga naar:

Boodschappenlijst

200 g rettich
1 struikje roodlof
1 eetlepel magere yoghurt
2 eetlepels yogonaise
1/2 eetlepel gembersiroop
peper

Bereidingswijze

1. Meng de yogonaise, yoghurt en gembersiroop tot een sausje. Breng op smaak met vers gemalen peper. 
2. Maak de rettich schoon en snijd of rasp deze in dunne reepjes of plakjes.
3. Meng de rettich door het sausje. 
4. Snijd een plakje van de onderkant van de roodlof. Haal de mooie bladen van het struikje. Was deze en rangschik deze op een bord of schaal.
5. Vul de roodlofschuitjes met de rettichsalade. Eet smakelijk! 

 

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
100 kcal
Vet
5 gram
Eiwit
2 gram
Waarvan verzadigd
0 gram
Koolhydraten
10 gram
Vezels
2 gram
Waarvan suikers
9 gram
Zout
410 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!