Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Recepten met paarse spitskool

27 januari 2022

Misschien heb je ze al in de supermarkt zien liggen: die mooie knalpaarse spitskolen. Ziet er prachtig uit, maar: wat kun je ermee? Kun je het rauw eten? Moet je het koken of wokken? Veggipedia weet raad.
<h1>Recepten met paarse spitskool</h1>

Paarse spitskool heeft een zachte, licht zoete smaak. Paarse spitskool is een goede basis voor een salade en heeft een snelle bereidingstijd. Je kunt de groente zo gebruiken:  

1. Paarse spitskool uit de grillpan of oven

Bekijk hier het recept

2. Paarse spitskool rauw in een lunchsalade

Bekijk hier het recept.

3. Paarse spitskool in een ovenschotel

Bekijk hier het recept.

4. Paarse spitskool kort gewokt met rijst

Bekijk hier het recept.

Wist je trouwens dat je paarse spitskool wel een aantal weken(!) in de koelkast kan bewaren? Klik hier voor meer informatie over de paarse spitskool.