Ontdek de verfijnde smaak van witte asperges

Stap binnen in de betoverende wereld van witte asperges met onze verzameling aan recepten die deze koningin van de lente in de schijnwerpers zet. Van klassieke bereidingen tot creatieve nieuwe twists, deze blog biedt een uitgebreide selectie van smaakvolle gerechten om te ontdekken en te genieten. Laat je inspireren door de veelzijdigheid van witte asperges en ontdek hoe de groente een toevoeging kan zijn aan elke maaltijd.

Oosters roergebakken asperges met peultjes

Bijgerecht

10 - 20 minuten

Stap binnen in de wereld van het Verre Oosten met dit betoverende recept voor Oosters roergebakken asperges met peultjes. Laat je smaakpapillen verwennen met de exotische aroma's en levendige kleuren van deze verrukkelijke schotel, waarbij de milde zoetheid van knapperige peultjes worden gecombineerd met de verfijnde smaak van malse asperges.

Dit recept bevat 265 gram groenten per persoon.

Bekijk recept

Spaghetti met asperges, courgette en ham

Hoofdgerecht

20 - 30 minuten

Ontdek de heerlijke smaken en texturen met dit verrukkelijke recept voor spaghetti met asperges, courgette en ham. Een perfecte combinatie van de knapperige asperges en sappige courgette, verrijkt met de hartige smaak van ham. Dat zorgt voor een onweerstaanbaar gerecht die je eenvoudig op tafel zet en bovendien nog eens smaakvol is.

Dit recept bevat 265 gram groenten per persoon.

Bekijk recept

Aspergequiche met zalm

Hoofdgerecht

20 - 30 minuten

Ontdek een perfecte balans tussen romigheid en frisheid met deze verrukkelijke aspergequiche met zalm. Laat je betoveren door de smaak van malse asperges, gecombineerd met de rijke en zachte textuur van zalm, verpakt in een hartige vulling. Bereid je voor om te genieten van een heerlijke maaltijd die jij zo op tafel zet.

Dit recept bevat 200 gram groenten per persoon.

Bekijk recept

Asperges met amandelkruimels

Hoofdgerecht

20 - 30 minuten

Laat je verrassen met dit eenvoudige maar verrukkelijke recept voor asperges met amandelkruimels. Dit gerecht belicht de smaak van verse asperges, versterkt door de knapperige textuur en nootachtige smaak van geroosterde amandelkruimels. Deze eenvoudige bereiding laat de natuurlijke pracht van de asperges stralen, terwijl de toevoeging van amandelkruimels een subtiele, maar heerlijke, twist geeft.

Dit recept bevat 300 gram groenten per persoon.

Bekijk recept