Projecten-van-derden pagina op Veggipedia uitgebreid

Ken je de projecten-van-derden pagina op Veggipedia al? Deze pagina geeft een overzicht van projecten in Nederland die zich inzetten voor een hogere consumptie van groenten en fruit in Nederland. De afgelopen tijd is deze pagina uitgebreid tot bijna 100 projecten.

Nieuwe projecten

Er zijn 11 nieuwe projecten toegevoegd aan de projecten-van-derden pagina. Deze projecten zijn Week van Snoepgoed, Innovatieplatform Groente, Groentepost, Smaaksafari koffer, Mama Deli, Vlogs met groenten en fruit, Zin in Koken, TommyTomato, MiFood, Tiny Restaurant en de Kookchallenge.

De projecten-van-derden pagina vullen we regelmatig aan met nieuwe projecten. Zo houden we de pagina up-to-date. Mis je een project of wil je een project aanmelden? Stuur dan een mail naar Robin van Schaik (vanschaik@nagf.nl).

De projecten-van-derden pagina staat naast Veggipedia (te vinden in het hoofdmenu) ook op de website van het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF), de initiatiefnemer van Veggipedia.  

Beter samenwerken

Met de projecten-van-derden pagina wil het NAGF de initiatieven stimuleren om meer samen te werken. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat we in Nederland nog sneller meer groenten en fruit gaan eten! Ook is het voor jullie Veggipedia-bezoekers handig om dit overzicht te hebben. Bijvoorbeeld als je wilt weten hoe je kinderen kunt stimuleren meer groente en fruit te eten.