Veggipedia 1 miljoen keer bekeken

Veggipedia viert feest! Sinds gisteravond is de site namelijk meer dan 1 miljoen keer bekeken

Weet jij wat in de afgelopen twee jaar onze meest populaire pagina's zijn geweest? Scroll verder, dan laten we het zien.

Meest populaire groente: Paarse spruitjes

De paarse spruitjes zijn de afgelopen 2 jaar het meest bekeken op Veggipedia. Naast de opvallende kleur hebben de spruitjes ook een heerlijk zoete, nootachtige smaak. Ideaal om bijvoorbeeld te wokken! En goed nieuws: deze paarse zusjes van de groene spruit liggen per eind oktober weer in de winkel!

 

Meest populaire fruit: cherimoya

De cherimoya is al vanaf het begin een populaire pagina op Veggipedia. En de afgelopen jaren was dit zelfs de meest bekeken fruitsoort! De cherimoya wordt het hele jaar door beperkt geïmporteerd, maar lijkt populariteit te winnen; het Veggipedia team heeft dit zoete fruit de afgelopen jaren al meerdere malen bij de Lidl gespot.

Meest populaire recept: gestoofde courgette met ui en paprika

Dit recept voor gestoofde courgette met ui en paprika is simpel, maar o zo lekker. Een originele en lekkere manier om courgette klaar te maken. Snijd de groenten en smoor ze in een gesloten pan gaar. Maak ondertussen je eigen tomatenpuree van gekookte, ontvelde tomaten in de keukenmachine. Roer de tomatenpuree door het groentemengsel en maak het af met wat kookroom. Buon appetit!

Meest populaire blog: 4 heerlijke seizoensgerechten voor augustus

Het Veggipedia team is de hele dag bezig met groente en fruit. Vakidioten, zou je kunnen zeggen. Zij delen hun ervaringen, tips en favoriete recepten in de Veggieblog. Deze favoriete seizoensgerechten voor augustus van Veggipedia's Maaike de Leeuw vielen ook bij anderen erg goed in de smaak. 

Wat is jouw favoriete recept, groente, fruit of blog? Laat het ons weten op Facebook!