Verwen je moeder met een ontbijt boordevol groenten en fruit

Met moederdag in het vooruitzicht is het tijd om onze moeders eens extra te verwennen. En hoe kan dat beter dan met een heerlijk ontbijt op bed? Daarom hebben wij in deze blog speciaal voor moederdag de meest verrukkelijke ontbijtrecepten met groenten en fruit verzameld, zodat jij jouw moeder kunt verrassen met een gezonde en voedzame start van de dag. Laat je inspireren en maak er een onvergetelijke moederdag van met een heerlijk ontbijt op bed voor jouw moeder.

Fruitwraps met gemengd rood fruit

0 - 10 minuten

Wil jij jouw moeder verrassen met een heerlijk ontbijt op bed voor moederdag? Dan is dit recept iets voor jou! Deze wraps zijn niet alleen heerlijk, maar ook nog eens gemakkelijk te maken. De zoete smaak van het rode fruit gecombineerd met magere kwark en kaneel, maken deze wraps tot een feestje om te eten. Heb je meer tijd om het gerecht klaar te maken? Dan kan je de wraps ook vervangen voor zelfgemaakte volkorenpannenkoekjes.

Dit recept bevat 100 gram fruit per persoon.

Bekijk recept

Rode bessen granola bowl

20 - 30 minuten

Geef jouw moeder een gezonde en voedzame start van de dag met een heerlijke rode bessen granola bowl op moederdag. Deze bowl is niet alleen lekker, maar ook nog eens boordevol voedzame ingredi├źnten zoals rode bessen, havermout, noten en zaden. Bovendien is dit recept ook nog eens gemakkelijk te maken. Jouw moeder zal blij verrast zijn met dit gezonde en smaakvolle ontbijt.

Dit recept bevat 82 gram fruit per persoon.

Bekijk recept

Sandwich met champignon en radijs

0 - 10 minuten

Verwen jouw moeder op moederdag met een heerlijk ontbijt met deze verrukkelijke sandwich met champignon en radijs. Dit ontbijt is niet alleen makkelijk te maken, maar zit ook boordevol smaak en voedingsstoffen. Champignons zijn rijk aan vitamines en mineralen, terwijl radijsjes een heerlijke en knapperige bite toevoegen. Maak de sandwich af met een plakje kaas en wat verse kruiden en je hebt een heerlijk ontbijt om samen met jouw moeder van te genieten.

Dit gerecht bevat 155 gram groenten per persoon.

Bekijk recept