| Soort | Per persoon | 
|---|---|
| Energie | 93 kcal | 
| Vet | 6 gr | 
| waarvan verzadigd | 1 gr | 
| Koolhydraten | 5 gr | 
| waarvan suikers | 3 gr | 
| Voedingsvezels | 3 gr | 
| Eiwitten | 3 gr | 
| Zout | 0.03 gr | 
Andijvie op z'n Italiaans

250gr groenten p.p.
Ingrediënten
2 pers
| 1 eetlepel | olijfolie | 
| 1 theelepel | citroensap | 
| 1 teentje | knoflook | 
| 750 gram | andijvie | 
Bereidingswijze
- Maak de andijvie schoon en snijd de groente in repen.
 - Laat de andijvie met aanhangend water in een pan op zacht vuur slinken.
 - Doe de andijvie in een vergiet en druk het vocht er zoveel mogelijk uit.
 - Maak de knoflook schoon en snijd het teentje klein.
 - Verwarm de olie in een wok of hapjespan en laat hierin de knoflook en de andijvie al omscheppend heet worden.
 - Maak de groente op smaak met een drup citroensap.
 
Menusuggestie: Lekker met een omelet en aardappelen.
Bron: Voedingscentrum.
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Andijvie geroerbakt met kummel
235gr groenten p.p.

Koolraapstamppot met rauwe andijvie
355gr groenten p.p.


