Appeltaart smoothie bowl

Ga naar:

Boodschappenlijst

2 rode appels
2 theelepels citroensap
1 theelepel kaneel
4 gedroogde dadels
2 theelepels pindakaas 100%
6 eetlepels Griekse yoghurt 0%
50 gram granola (of muesli)
1 handje rozijnen

Bereidingswijze

1. Schil de appels en snijd ze in stukjes.
2. Kook de appels 10 minuten in een klein laagje water met het citroensap tot ze zacht zijn.
3. Ontpit de dadels en doe ze samen met de pindakaas en kaneel in een blender.
4. Voeg de appel en yoghurt ook toe en mix dit tot je een lekkere dikke smoothie hebt.
5. Garneer met de rozijnen, granola en een snuf kaneel. Deze smoothie drink je niet met een rietje, maar eet je gewoon met een lepel.

Bron: Verse Oogst

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
315 kcal
Vet
8 gram
Eiwit
7 gram
Waarvan verzadigd
2 gram
Koolhydraten
51 gram
Vezels
5 gram
Waarvan suikers
37 gram
Zout
0.07 gram

Meer over de ingrediënten

Meer groenten & fruit

Ook lekker!

Meer recepten