| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 112 kcal |
| Vet | 5 gr |
| waarvan verzadigd | 1 gr |
| Koolhydraten | 5 gr |
| waarvan suikers | 3 gr |
| Voedingsvezels | 6 gr |
| Eiwitten | 8 gr |
| Zout | 0.21 gr |
Aspergebroccoli met champignons

300gr groenten p.p.
Ingrediënten
2 pers
| 1 | ui |
| 250 gram | aspergebroccoli |
| 1 eetlepel | vloeibare margarine |
| 250 gram | champignons |
| 2 theelepels | ketjap manis |
Bereidingswijze
- Snijd eventueel de houtige uiteinden van de aspergebroccoli en was de groente.
- Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
- Pel de ui en snijd hem klein.
- Kook de aspergebroccoli ca. 3 minuten in weinig water.
- Bak de champignons met de ui op hoog vuur in de margarine.
- Warm de uitgelekte aspergebroccoli kort mee en maak de groente op smaak met een beetje ketjap.
Menusuggestie: Lekker met biefstuk en aardappelen.
Bron: Voedingscentrum.
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Broccolisalade met granaatappelpitjes
325gr groenten p.p. & 25gr fruit p.p.

Griekse broccoli
415gr groenten p.p.

Broccolischotel met couscous
370gr groenten p.p.


