Bloody Mary van paprika

Ga naar:

Boodschappenlijst

5 rode paprika's
1 teentje knoflook
1 theelepel suiker
scheutje olijfolie extra vierge
6 dl tomatensap
tabasco
worchestershire saus
2 stengels bleekselderij

Bereidingswijze

1. Maak de paprika's schoon en snijd in grove stukken.
2. Pel en hak de knoflook fijn.
3. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de paprikastukken op middelhoog vuur tot ze zacht zijn. Voeg de knoflook toe en bak een minuut mee. Blus af met een klein scheutje tomatensap.
4. Pureer het mengsel zeer fijn of haal het door een zeef. Laat het afkoelen en meng de rest van het tomatensap erdoor.
5. Breng op smaak met de suiker en een paar druppels tabasco en/of worchestershire saus.

Tip: Garneer met een stengel bleekselderij 

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
90 kcal
Vet
3 gram
Eiwit
0 gram
Waarvan verzadigd
0 gram
Koolhydraten
12 gram
Vezels
4 gram
Waarvan suikers
0 gram
Zout
1360 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!