Soort | Per persoon |
---|---|
Energie | 95 kcal |
Vet | 3 gr |
waarvan verzadigd | 0 gr |
Koolhydraten | 13 gr |
waarvan suikers | 12 gr |
Voedingsvezels | 4 gr |
Eiwitten | 3 gr |
Zout | 1.57 gr |
Virgin Bloody Mary van paprika

200gr groenten p.p.
Ingrediënten
5 rode paprika's |
1 teentje knoflook |
1 theelepel suiker |
scheutje olijfolie extra vierge |
6 dl tomatensap |
tabasco |
worchestershire saus |
2 stengels bleekselderij |
Bereidingswijze
1. Maak de paprika's schoon en snijd in grove stukken.
2. Pel en hak de knoflook fijn.
3. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de paprikastukken op middelhoog vuur tot ze zacht zijn. Voeg de knoflook toe en bak een minuut mee. Blus af met een klein scheutje tomatensap.
4. Pureer het mengsel zeer fijn of haal het door een zeef. Laat het afkoelen en meng de rest van het tomatensap erdoor.
5. Breng op smaak met de suiker en een paar druppels tabasco en/of worchestershire saus.
Tip: Garneer met een stengel bleekselderij
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Aardappelbakjes gevuld met groenten
75gr groenten p.p.

Cappuccino van venkel
200gr groenten p.p.

Regenboogsalade van geroosterde paprika
255gr groenten p.p.