Chinese kool met gember

Ga naar:

Boodschappenlijst

1 stukje gemberwortel
700 gram Chinese kool
1 eetlepel ketjap manis
1 eetlepel olie
1 (rode) ui

Bereidingswijze

1. Maak de groente schoon. Snijd de ui in snippers en de kool in repen.
2. Schil het stukje gemberwortel.
3. Fruit de ui in de olie glazig. Rasp de gemberwortel boven de pan.
4. Roerbak de Chinese kool enkele minuten mee.
5. Voeg de ketjap toe en warm het geheel goed door.

Menusuggestie: Lekker met kippendij en aardappelpuree.

Bron: Voedingscentrum.

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
134 kcal
Vet
5 gram
Eiwit
3 gram
Waarvan verzadigd
1 gram
Koolhydraten
15 gram
Vezels
7 gram
Waarvan suikers
5 gram
Zout
0.46 gram

Meer over de ingrediënten

Meer groenten & fruit

Ook lekker!

Meer recepten