Fris gestoofde worteltjes

Ga naar:

Boodschappenlijst

1 appel (geen goudreinet)
400 gram bospeen
1 eetlepel vloeibare margarine

Bereidingswijze

1. Schrap de worteltjes en halveer de dikke stukken.
2. Schil de appel en snijd hem in kleine blokjes.
3. Doe de worteltjes met de blokjes appel en de margarine in een pan en doe er een sluitend deksel op.
4. Stoof de worteltjes op klein vuur in ca. 15 minuten gaar.

Menusuggestie: Lekker met gebakken hazelnoten en aardappelen.

Bron: Voedingscentrum.

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
128 kcal
Vet
5 gram
Eiwit
1 gram
Waarvan verzadigd
1 gram
Koolhydraten
17 gram
Vezels
6 gram
Waarvan suikers
15 gram
Zout
166 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!