| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 128 kcal |
| Vet | 5 gr |
| waarvan verzadigd | 1 gr |
| Koolhydraten | 17 gr |
| waarvan suikers | 15 gr |
| Voedingsvezels | 6 gr |
| Eiwitten | 1 gr |
| Zout | 0.17 gr |
Fris gestoofde worteltjes

200gr groenten p.p. & 60gr fruit p.p.
Ingrediënten
2 pers
| 1 appel (geen goudreinet) |
| 400 gram bospeen |
| 1 eetlepel vloeibare margarine |
Bereidingswijze
1. Schrap de worteltjes en halveer de dikke stukken.
2. Schil de appel en snijd hem in kleine blokjes.
3. Doe de worteltjes met de blokjes appel en de margarine in een pan en doe er een sluitend deksel op.
4. Stoof de worteltjes op klein vuur in ca. 15 minuten gaar.
Menusuggestie: Lekker met gebakken hazelnoten en aardappelen.
Bron: Voedingscentrum.
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Gebakken pangasius met wortelpuree
300gr groenten p.p.

Wortelsalade met sinaasappel
200gr groenten p.p. & 65gr fruit p.p.

Raapsteeltjessalade
180gr groenten p.p.

