Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Gesmoorde venkel

Hoofdgerecht
2 pers
10 - 20 min
Gesmoorde venkel
Met seizoensproducten

410gr groenten p.p.

Ingrediënten

2 pers

1 rode ui
2 venkelknollen
1 eetlepel olie
1 eetlepel geraspte kaas 30+ belegen

Bereidingswijze

1. Maak de venkelknollen en de ui schoon.
2. Snijd de venkel in de lengte in plakken en de ui in halve ringen.
3. Fruit de ui in de olie glazig.
4. Voeg de venkel toe met wat peper en water.
5. Stoof de groente in ca. 10 minuten gaar.
6. Strooi er de kaas over.

Menusuggestie: Lekker met een hamlapje en aardappelen.

Bron: Voedingscentrum.
 

Link gekopieerd!

Voedingswaarden

SoortPer persoon
Energie118 kcal
Vet7 gr
waarvan verzadigd2 gr
Koolhydraten6 gr
waarvan suikers5 gr
Voedingsvezels5 gr
Eiwitten5 gr
Zout0.48 gr

Meer over de ingrediënten

Meer groenten en fruit
Rode ui

Rode ui

Nu in seizoen
Groenten
Venkel

Venkel

Nu in seizoen
Groenten
Rode ui

Rode ui

Nu in seizoen
Groenten
Venkel

Venkel

Nu in seizoen
Groenten
Meer groenten en fruit

Ook lekker!

Meer recepten
Gegrilde venkel

Gegrilde venkel

270gr groenten p.p.

Venkel-radijssalade

Venkel-radijssalade

230gr groenten p.p.

Salade met varkenshaasreepjes en venkel

Salade met varkenshaasreepjes en venkel

360gr groenten p.p. & 130gr fruit p.p.

Meer recepten