| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 118 kcal |
| Vet | 7 gr |
| waarvan verzadigd | 2 gr |
| Koolhydraten | 6 gr |
| waarvan suikers | 5 gr |
| Voedingsvezels | 5 gr |
| Eiwitten | 5 gr |
| Zout | 0.48 gr |
Gesmoorde venkel

410gr groenten p.p.
Ingrediënten
2 pers
| 1 rode ui |
| 2 venkelknollen |
| 1 eetlepel olie |
| 1 eetlepel geraspte kaas 30+ belegen |
Bereidingswijze
1. Maak de venkelknollen en de ui schoon.
2. Snijd de venkel in de lengte in plakken en de ui in halve ringen.
3. Fruit de ui in de olie glazig.
4. Voeg de venkel toe met wat peper en water.
5. Stoof de groente in ca. 10 minuten gaar.
6. Strooi er de kaas over.
Menusuggestie: Lekker met een hamlapje en aardappelen.
Bron: Voedingscentrum.
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Gegrilde venkel
270gr groenten p.p.

Venkel-radijssalade
230gr groenten p.p.

Salade met varkenshaasreepjes en venkel
360gr groenten p.p. & 130gr fruit p.p.

