Gesmoorde venkel

Ga naar:

Boodschappenlijst

1 rode ui
2 venkelknollen
1 eetlepel olie
1 eetlepel geraspte kaas 30+ belegen

Bereidingswijze

1. Maak de venkelknollen en de ui schoon.
2. Snijd de venkel in de lengte in plakken en de ui in halve ringen.
3. Fruit de ui in de olie glazig.
4. Voeg de venkel toe met wat peper en water.
5. Stoof de groente in ca. 10 minuten gaar.
6. Strooi er de kaas over.

Menusuggestie: Lekker met een hamlapje en aardappelen.

Bron: Voedingscentrum.
 

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
118 kcal
Vet
7 gram
Eiwit
5 gram
Waarvan verzadigd
2 gram
Koolhydraten
6 gram
Vezels
5 gram
Waarvan suikers
5 gram
Zout
484 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!