| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 275 kcal |
| Vet | 17 gr |
| waarvan verzadigd | 3 gr |
| Koolhydraten | 14 gr |
| waarvan suikers | 2 gr |
| Voedingsvezels | 9 gr |
| Eiwitten | 11 gr |
| Zout | 0.06 gr |
Oosterse sperziebonen met taugé

240gr groenten p.p.
Ingrediënten
2 pers
| 400 g sperziebonen |
| 1 eetlepel olie of roerbakolie |
| 1 dl groentebouillon met minder zout |
| 1 eetlepel pindakaas zonder toegevoegd suiker of zout |
| 75 g tauge |
| 25 g ongezouten pinda's |
Bereidingswijze
1. Snijd de puntjes van de sperziebonen af. Halveer de sperziebonen.
2. Verhit de olie in een wok en schep de sperziebonen erdoor.
3. Voeg de pindakaas en bouillon toe en breng het geheel al roerende aan de kook.
4. Kook de sperziebonen in ca. 10 minuten beetgaar.
5. Hak de pinda's grof, schep ze met de taugé door de sperziebonen en verwarm alles nog 2 tot 3 minuten. Eet smakelijk!
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Gebakken garnalen met noedelsalade
200gr groenten p.p.

Salade met oesterzwammen
240gr groenten p.p.

Gevulde puntpaprika met tomaat
410gr groenten p.p.

