Oosterse sperziebonen met taugé

Ga naar:

Boodschappenlijst

400 g sperziebonen
1 eetlepel olie of roerbakolie
1 dl groentebouillon met minder zout
1 eetlepel pindakaas zonder toegevoegd suiker of zout
75 g tauge
25 g ongezouten pinda's

Bereidingswijze

1. Snijd de puntjes van de sperziebonen af. Halveer de sperziebonen.
2. Verhit de olie in een wok en schep de sperziebonen erdoor.
3. Voeg de pindakaas en bouillon toe en breng het geheel al roerende aan de kook.
4. Kook de sperziebonen in ca. 10 minuten beetgaar.
5. Hak de pinda's grof, schep ze met de taugé door de sperziebonen en verwarm alles nog 2 tot 3 minuten. Eet smakelijk! 

 

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
280 kcal
Vet
18 gram
Eiwit
10 gram
Waarvan verzadigd
3 gram
Koolhydraten
14 gram
Vezels
9 gram
Waarvan suikers
0 gram
Zout
120 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!