Soort | Per persoon |
---|---|
Energie | 66 kcal |
Vet | 1 gr |
waarvan verzadigd | 0 gr |
Koolhydraten | 5 gr |
waarvan suikers | 2 gr |
Voedingsvezels | 8 gr |
Eiwitten | 5 gr |
Zout | 0.2 gr |
Snijbonen à la béarnaise

295gr groenten p.p.
Ingrediënten
2 pers
400 gram snijbonen |
2 plakjes bacon |
2 tomaten |
bonenkruid |
Bereidingswijze
1. Maak de snijbonen schoon en snijd ze in smalle repen.
2. Kook de snijbonen in weinig water net gaar.
3. Snijd de bacon in reepjes en bak ze in een droge koekenpan bruin.
4. Was de tomaten en snijd ze in parten.
5. Smoor de partjes tomaat enkele minuten met de bacon mee.
6. Giet de snijbonen af en voeg de tomaten met bacon, peper en wat bonenkruid toe.
Menusuggestie: Lekker met een tartaartje en aardappelen.
Bron: Voedingscentrum.
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Koolraapstamppot met rauwe andijvie
355gr groenten p.p.

Friséesalade met tomaat en geitenkaas
175gr groenten p.p.