| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 79 kcal |
| Vet | 1 gr |
| waarvan verzadigd | 0 gr |
| Koolhydraten | 15 gr |
| waarvan suikers | 15 gr |
| Voedingsvezels | 2 gr |
| Eiwitten | 1 gr |
| Zout | 0.02 gr |
Wortelsalade

200gr groenten p.p.
Ingrediënten
2 pers
| 1 perssinaasappel |
| 400 gram wortelen |
| 2 eetlepels rozijnen |
Bereidingswijze
1. Pers de sinaasappel uit.
2. Was de rozijnen en week ze ½ uur in het sinaasappelsap.
3. Giet de rozijnen in een zeef en vang het vocht op.
4. Schrap de wortelen met een dunschiller en was ze. Rasp de wortelen grof.
5. Meng de rozijnen met het sinaasappelsap door de geraspte wortel.
Bron: Voedingscentrum.
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Fris gestoofde worteltjes
200gr groenten p.p. & 60gr fruit p.p.

Wortel met yoghurt mieriksworteldip
100gr groenten p.p.

Gebakken pangasius met wortelpuree
300gr groenten p.p.

