Zeekraal met gestoofde zalm

Ga naar:

Boodschappenlijst

250 gram zeekraal
2 mootjes zalm
1 eetlepel vloeibare margarine
1 (rode) ui

Bereidingswijze

1. Maak de ui schoon en snijd hem in halve ringen.
2. Was de zeekraal en verwijder lelijke stukjes.
3. Verwarm de margarine en fruit hierin de uienringen zacht.
4. Voeg de zeekraal toe en smoor de groente 5 minuten mee.
5. Schuif de groente aan de kant. Leg de mootjes zalm in de pan en stoof de zalm met de zeekraal in ca. 7 minuten gaar. Strooi wat peper over de vis.

Menusuggestie: Lekker met een stamppotje rauwe andijvie of veldsla.

Bron: Voedingscentrum.

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
305 kcal
Vet
20 gram
Eiwit
25 gram
Waarvan verzadigd
3 gram
Koolhydraten
4 gram
Vezels
4 gram
Waarvan suikers
3 gram
Zout
4300 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!