Samen genieten van een heel menu op Valentijnsdag

14 februari staat helemaal in het teken van de liefde. Hoe kan jij dan je Valentijn het beste verrassen? Maak een heerlijk zelfgemaakt etentje, waarmee jij thuis samen geniet van een heerlijke en gezonde maaltijd. Om jou helemaal in de stemming te brengen of te inspireren hebben wij in deze blog een Valentijnsmenu samengesteld speciaal voor jou. Zo ben jij goed voorbereid om uit te pakken op Valentijnsdag, want liefde gaat door de maag.

Bietencarpaccio met geitenkaas

Voorgerecht

10 - 20 minuten

Start jouw menu eens met een verassend begin. Dat past helemaal bij dit gerecht. De bietencarpaccio is een nieuwe variant op de normale carpaccio. Dit gerecht krijg meer smaak door de geitenkaas en amandelschaafsel. Een heerlijk gerecht waar je samen van geniet en ook nog eens een goede bijdrage is voor je dagelijkse hoeveelheid groenten.

Dit gerecht bevat 100 gram groenten per persoon.

Bekijk recept

Bami Goreng

Hoofdgerecht

20 - 30 minuten

Maak zelf je bami zonder pakjes en zakjes! Dit makkelijke recept voor bami goreng zet je binnen 30 minuten op tafel en geniet je samen van een gerecht boordevol groenten. De bami bevat komkommer, ui, prei, winterwortel en taugé. Het gerecht krijgt smaak door selderij en ketjap.

Dit gerecht bevat 230 gram groenten per persoon.

Bekijk recept

Teriyaki aardappelspiesjes

Bijgerecht

30 - 60 minuten

Je hoofdgerecht uitbreiden met een bijpassend bijgerecht? Dat kan! Zo kan je het hoofdgerecht aanvullen met teriyaki aardappelspiesjes. De aardappelspiesjes krijgen smaak door de sojasaus en is een smaakbeleving die past bij de Bami Goreng. Zo maak je het hoofdgerecht helemaal compleet.

Dit gerecht bevat 125 gram groenten per persoon.

Bekijk recept

Appeltrifle

Nagerecht

0 - 10 minuten

Na al het hartigs krijg je trek in wat zoets. Daar past dit gerecht heel goed bij. Het is een heerlijke variatie op de Engelse trifle met een volkoren eierkoek, appel, jam en vanillevla. Dit toetje zet je binnen 10 minuten op tafel en heb je een lekker toetje om de avond af te sluiten. Zo geniet je samen na van alle heerlijke gerechten die je zelf op tafel hebt gezet.

Dit gerecht bevat 75 gram fruit per persoon.

Bekijk recept