Snoepen met gezond verstand

In onze voedselomgeving, waar verleidelijke zoetigheden op elke hoek lonken, is het vaak een uitdaging om vast te houden aan gezonde eetgewoonten. Daarom staat deze week, de week van Snoep Goed, helemaal in het teken van gezond snacken. Zo krijg jij met gezonde snacks extra groenten en fruit binnen, waardoor je lichaam de juiste vitamines en mineralen binnen krijgt. Ontdek samen met ons een wereld van smakelijke alternatieven die niet alleen je trek bevredigen, maar ook bijdragen aan een gebalanceerd dieet.

Vegaballetjes in pittige tomatensaus

10 personen

10 - 20 minuten

Deze smaakvolle en eenvoudige creatie is een feest voor je smaakpapillen, terwijl je geniet van een gezonde snack. De sappige balletjes, doordrenkt met kruiden, baden in een pittige tomatensaus, waardoor ze de ideale hartige lekkernij zijn voor elke snackliefhebber. Ontdek de eenvoudige magie achter dit onweerstaanbare recept en geef een smakelijke draai aan je snack.

Deze snack bevat 50 gram groenten per persoon.

Bekijk recept

Gegrilde groenten

4 personen

20 - 30 minuten

In deze smaakvolle culinaire ervaring staat de kunst van het snacken centraal, met een assortiment gegrilde groenten dat niet alleen gezond is, maar ook barst van smaak en textuur. Vergeet de traditionele snacks en duik in de wereld van sappige, met smaak doordrenkte gegrilde groenten die je zintuigen betoveren.

Deze snack bevat 360 gram groenten per persoon.

Bekijk recept

Bleekselderij bootjes met bonendip

4 personen

0 - 10 minuten

Deze heerlijke en gezonde traktatie zet snacken in een nieuw licht, waarbij knapperige bleekselderij fungeert als het perfecte voertuig voor een smeuïge bonendip. Geniet van deze verfrissende en hartige combinatie van groenten en dip. Ontdek de eenvoudige elegantie van deze snackvariant en geef een gezonde draai aan je snackgewoonten.

Deze snack bevat 96 gram groenten per persoon.

Bekijk recept

Cassave chips

2 personen

20 - 30 minuten

Deze verrukkelijke en luchtige lekkernij biedt een smaakvolle ontsnapping tijdens jouw snackmoment. Laat je verleiden door de eenvoud van cassave, gesneden tot perfecte dunne plakjes en vervolgens knapperig gebakken tot gouden perfectie. Een heerlijke optie die een verrassende en gezonde dimensie toevoegt aan je snackgewoonten.

Deze snack bevat 75 gram groenten per persoon.

Bekijk recept

Fantasiebeestjes

12 personen

20 - 30 minuten

Speciaal ontworpen voor kleine snackliefhebbers, combineert dit kleurrijke en creatieve gerecht snacken met fantasie. Met gezonde ingrediënten worden schattige beestjes gevormd, waardoor snacktijd niet alleen lekker, maar ook leuk wordt voor kinderen. Laat je kleintjes genieten van een unieke en voedzame snackervaring terwijl ze hun verbeeldingskracht de vrije loop laten.

Deze snack bevat 125 gram groenten per persoon.

Bekijk recept