Soort | Per persoon |
---|---|
Energie | 107 kcal |
Vet | 4 gr |
waarvan verzadigd | 0 gr |
Koolhydraten | 14 gr |
waarvan suikers | 11 gr |
Voedingsvezels | 3 gr |
Eiwitten | 2 gr |
Zout | 0 gr |
Appelplakjes met notenboter, banaan, kaneel en hennepzaad
Tussendoor
0 - 10 min

Met seizoensproducten
86gr fruit p.p.
Ingrediënten
2 | kleine appels (ga uit van 2 plakken per portie) |
1 | kleine banaan in dunne plakjes |
25 gram | granaatappelpitjes |
25 gram | 100% amandelpasta |
5 gram | hennepzaad |
1 theelepel | kaneel |
Bereidingswijze
- Verwijder het klokhuis van de appel met behulp van een appelboor en snijd iedere appel in 4 plakken. Laat de schil zitten voor extra vitamines (de meeste vitamines zitten vlak onder de schil).
- Besmeer de plakken met een dun laagje amandelpasta en verdeel de banaan over de appelplakken.
- Garneer de appelplakken met kaneel, granaatappelpitjes en hennepzaad!
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Geroosterde bulgur met amandelen, bloemkool, appelplakken en citroenlabne van Sandra Ysbrandy
215gr groenten p.p. & 68gr fruit p.p.

Carrot cake balletjes

Appeltaart smoothie bowl
120gr fruit p.p.