Avocadodip

Ga naar:

Boodschappenlijst

1 kleine avocado (ca. 80 gram)
citroensap
2 eetlepels cocktailsaus
1 theelepel chilipoeder
peper
1 eetlepel zure room

Bereidingswijze

1. Halveer de avocado, verwijder de pit en schil beide helften.
2. Besprenkel de helften met citroensap en pureer het vruchtvlees of wrijf het door een zeef.
3. Roer de cocktailsaus, de chilipoeder en de zure room door de avocadopuree. Voeg naar smaak vers gemalen peper toe. Serveer de avocadodip direct. Geniet ervan! 

 

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
150 kcal
Vet
14 gram
Eiwit
1 gram
Waarvan verzadigd
3 gram
Koolhydraten
3 gram
Vezels
2 gram
Waarvan suikers
3 gram
Zout
210 mg

Meer over de ingrediënten

Meer groenten & fruit

Ook lekker!

Meer recepten