| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 109 kcal |
| Vet | 4 gr |
| waarvan verzadigd | 1 gr |
| Koolhydraten | 14 gr |
| waarvan suikers | 10 gr |
| Voedingsvezels | 2 gr |
| Eiwitten | 5 gr |
| Zout | 0.12 gr |
Bananenpannenkoekje met vers fruit

66gr fruit p.p.
Ingrediënten
| 2 eieren |
| 1 grote rijpe banaan |
| 1/2 citroen sap en rasp |
| 100 g blauwe bessen |
| 100 ml magere yoghurt |
| 1/2 el olijfolie |
| 1 tl kaneel |
| 1/2 tl nootmuskaat |
Bereidingswijze
1. Prak de banaan met een vork in een kom en meng hier de eieren, kaneel en nootmuskaat doorheen.
2. Doe de yoghurt in een kom en roer hier de citroensap en -rasp doorheen, zet dit in de koelkast tot de pannenkoeken klaar zijn.
3. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoge temperatuur en bak hierin de bananenpannenkoekjes (4 in totaal) goudbruin.
4. Verdeel de pannenkoeken over de borden en serveer met de citroen-yoghurt en de
blauwe bessen!
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Gouden appelpannenkoek met banaansaus van Joke Boon
135gr fruit p.p.

Pannenkoeken gevuld met fruit
100gr fruit p.p.

Milkshake met banaan en citroen
130gr fruit p.p.


