Bleekselderijsalade met vijgen

Ga naar:

Boodschappenlijst

1 eetlepel azijn
1 eetlepel slasaus
25% olie
2 eetlepels halfvolle yoghurt
½ perssinaasappel
½ struik bleekselderij
4 gedroogde vijgen

Bereidingswijze

1. Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in smalle reepjes.
2. Snijd de gedroogde vijgen in smalle repen.
3. Pers de sinaasappel uit.
4. Maak een sausje van de slasaus, de yoghurt, het sinaasappelsap, de azijn en wat peper.
5. Meng alles door elkaar.

Menusuggestie: Lekker met een hamlapje en aardappelen



 

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
163 kcal
Vet
3 gram
Eiwit
4 gram
Waarvan verzadigd
0 gram
Koolhydraten
27 gram
Vezels
6 gram
Waarvan suikers
23 gram
Zout
368 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!