Frisse appelsalade met verse geitenkaas

Ga naar:

Boodschappenlijst

200 g gemengde sla in stukken
2 appels
1 theelepel azijn
citroensap
peper
50 gr verse geitenkaas
1/2 eetlepel honing
1 eetlepel olijfolie
1 theelepel mosterd
25 gr ongezouten walnoten

Bereidingswijze

1. Klop de mosterd, honing, olie, azijn en vers gemalen peper en tot een dressing.
2. Snijd de appels in stukjes en besprenkel ze met citroensap.
3. Verkruimel de verse geitenkaas en hak de walnoten.
4. Verdeel de sla, appel, geitenkaas en walnoten over 2 borden. Eet smakelijk! 

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
320 kcal
Vet
21 gram
Eiwit
8 gram
Waarvan verzadigd
6 gram
Koolhydraten
23 gram
Vezels
5 gram
Waarvan suikers
19 gram
Zout
660 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!