| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 660 kcal |
| Vet | 16 gr |
| waarvan verzadigd | 2 gr |
| Koolhydraten | 83 gr |
| waarvan suikers | 26 gr |
| Voedingsvezels | 13 gr |
| Eiwitten | 39 gr |
| Zout | 1.42 gr |
Pasta met venkel en tonijn

270gr groenten p.p.
Ingrediënten
| 2 venkelknollen |
| 1 ui |
| 80 g rozijnen |
| 1 bakje cherrytomaatjes |
| 4 eetlepels pijnboompitten |
| 4 anjovisfilets |
| 350 g volkorenpasta |
| 2 blikjes tonijn op water |
| 2 eetlepels olie |
| peper |
Bereidingswijze
1. Kook de pasta beetgaar.
2. Maak de venkel en ui schoon. Snijd in parten.
3. Kook de venkel in 10 minuten gaar.
4. Verwarm de olie en smoor het uitje erin. Voeg de pijnboompitten, rozijnen en tonijn toe.
5. Roer de venkel, pasta, tomaatjes en ansjovis door het mengsel en breng op smaak met vers gemalen peper. Eet smakelijk!
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Pasta puttanesca
250gr groenten p.p.

Regenboogsalade van geroosterde paprika
255gr groenten p.p.

Gevulde courgettes
450gr groenten p.p.


