Pasta met venkel en tonijn

Ga naar:

Boodschappenlijst

2 venkelknollen
1 ui
80 g rozijnen
1 bakje cherrytomaatjes
4 eetlepels pijnboompitten
4 anjovisfilets
350 g volkorenpasta
2 blikjes tonijn op water
2 eetlepels olie
peper

Bereidingswijze

1. Kook de pasta beetgaar.
2. Maak de venkel en ui schoon. Snijd in parten. 
3. Kook de venkel in 10 minuten gaar.
4. Verwarm de olie en smoor het uitje erin. Voeg de pijnboompitten, rozijnen en tonijn toe.
5. Roer de venkel, pasta, tomaatjes en ansjovis door het mengsel en breng op smaak met vers gemalen peper. Eet smakelijk! 

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
660 kcal
Vet
16 gram
Eiwit
39 gram
Waarvan verzadigd
2 gram
Koolhydraten
83 gram
Vezels
13 gram
Waarvan suikers
26 gram
Zout
1420 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!