| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 219 kcal |
| Vet | 12 gr |
| waarvan verzadigd | 2 gr |
| Koolhydraten | 2 gr |
| waarvan suikers | 0 gr |
| Voedingsvezels | 2 gr |
| Eiwitten | 23 gr |
| Zout | 0.2 gr |
Raapsteeltjes met vlees uit de wok

275gr groenten p.p.
Ingrediënten
2 pers
| 150 gram varkensschnitzel (ongepaneerd) |
| 1 teentje knoflook |
| 1 eetlepel balsamicoazijn |
| 400 gram raapstelen |
| 2 eetlepels olie |
| 1 grote ui |
Bereidingswijze
1. Snijd de worteltjes van de raapstelen en was de raapstelen.
2. Maak de ui en de knoflook schoon en snijd het klein.
3. Snijd de varkenschnitzel in smalle reepjes.
4. Verhit de olie en roerbak hierin het vlees in een paar minuten bruin en gaar. Roerbak de ui en de knoflook kort mee.
5. Voeg de raapsteeltjes in gedeelten toe en roerbak ze tot ze geslonken zijn. Maak het gerecht op smaak met wat peper en een paar druppels balsamicoazijn.
Menusuggestie: Lekker met aardappelpuree.
Bron: Voedingscentrum.
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Knapperige raapsteeltjessalade met radijs
250gr groenten p.p.

Raapsteeltjessalade
180gr groenten p.p.

Raapsteeltjessalade met tomaat en ei
200gr groenten p.p.


