Raapsteeltjes met vlees uit de wok

Ga naar:

Boodschappenlijst

150 gram varkensschnitzel (ongepaneerd)
1 teentje knoflook
1 eetlepel balsamicoazijn
400 gram raapstelen
2 eetlepels olie
1 grote ui

Bereidingswijze

1. Snijd de worteltjes van de raapstelen en was de raapstelen.
2. Maak de ui en de knoflook schoon en snijd het klein.
3. Snijd de varkenschnitzel in smalle reepjes.
4. Verhit de olie en roerbak hierin het vlees in een paar minuten bruin en gaar. Roerbak de ui en de knoflook kort mee.
5. Voeg de raapsteeltjes in gedeelten toe en roerbak ze tot ze geslonken zijn. Maak het gerecht op smaak met wat peper en een paar druppels balsamicoazijn.

Menusuggestie: Lekker met aardappelpuree.

Bron: Voedingscentrum.

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
219 kcal
Vet
12 gram
Eiwit
23 gram
Waarvan verzadigd
2 gram
Koolhydraten
2 gram
Vezels
2 gram
Waarvan suikers
0 gram
Zout
200 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!