| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 107 kcal |
| Vet | 3 gr |
| waarvan verzadigd | 2 gr |
| Koolhydraten | 12 gr |
| waarvan suikers | 7 gr |
| Voedingsvezels | 2 gr |
| Eiwitten | 5 gr |
| Zout | 0.11 gr |
Roze frozen yoghurt bars

62gr fruit p.p.
Ingrediënten
| 300 ml halfvolle yoghurt |
| 100 g frambozen |
| 100 g aardbeien in plakjes |
| 50 g blauwe bessen |
| 7 el grove havervlokken |
| 1 el kokosrasp |
Bereidingswijze
1. Houd van de havervlokken een eetlepel apart. Meng de rest van de havervlokken en de helft van het fruit met de halvolle yoghurt.
2. Leg een stuk bakpapier op een bakplaat en giet hier het yoghurtmengsel op en smeer dit uit tot een plak.
3. Strooi de overgebleven havervlokken en kokosrasp er overheen en verdeel de rest van het fruit over het yoghurtmengsel.
4. Zet de frozen yoghurt bars minimaal 3 uur in de vriezer.
5. Snijd het geheel in repen of breek het in grove stukken!
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Tiramisuglaasjes met aardbeien
75gr fruit p.p.

Ontbijt met yoghurt, Migo® Peer en perengranola
185gr fruit p.p.

Toetje met frambozen en sorbetijs
40gr fruit p.p.


