Spruitjes ketropak

Ga naar:

Boodschappenlijst

400 gram spruitjes
1 kleine ui
½ eetlepel olie
1 teentje knoflook
2 plakjes bacon
1 theelepel sambal

Bereidingswijze

1. Maak de spruitjes schoon en kook ze in ca. 8-10 minuten net gaar.
2. Knip het bacon in reepjes.
3. Maak de ui en de knoflook schoon en snijd het klein.
4. Bak de bacon in de olie bruin.
5. Roerbak de ui en de knoflook kort mee.
6. Voeg de afgegoten spruitjes en de sambal toe en roerbak dit kort.

Menusuggestie: Lekker met een omelet en rijst met kerrie.

Bron: Voedingscentrum.

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
120 kcal
Vet
4 gram
Eiwit
5 gram
Waarvan verzadigd
1 gram
Koolhydraten
11 gram
Vezels
8 gram
Waarvan suikers
3 gram
Zout
394 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!