| Soort | Per persoon | 
|---|---|
| Energie | 201 kcal | 
| Vet | 9 gr | 
| waarvan verzadigd | 2 gr | 
| Koolhydraten | 10 gr | 
| waarvan suikers | 5 gr | 
| Voedingsvezels | 4 gr | 
| Eiwitten | 18 gr | 
| Zout | 0.54 gr | 
Surinaamse paksoi

280gr groenten p.p.
Ingrediënten
2 pers
| 1 eetlepel ketjap manis | 
| 1 eetlepel olie | 
| 1 kleine ui | 
| 1 paksoi | 
| 1 teentje knoflook | 
| 1 rode peper | 
| 150 gram nasivlees (ongekruid) | 
Bereidingswijze
1. Maak de groente schoon.
 2. Snijd de ui en de knoflook in snippers en de paksoi in repen.
 3. Verwijder van de peper de zaadlijsten en pitjes en snijd de peper in ringetjes.
 4. Verwarm de olie en bak hierin het nasivlees bruin.
 5. Voeg de ui, de knoflook en de peper toe en bak dit even mee.
 6. Doe de paksoi er bij en roerbak de groente in ca. 5 minuten mee gaar. Maak het gerecht op smaak met wat ketjap.
Menusuggestie: Lekker met zilvervliesrijst.
Bron: Voedingscentrum.
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Paksoi met zwarte boontjes
250gr groenten p.p.

Paksoipakketjes met couscous
300gr groenten p.p.

Geroerbakt vlees met paksoi
350gr groenten p.p.




