Witlofsalade met granaatappelpitjes

Ga naar:

Boodschappenlijst

50 gram granaatappelpitjes (vers of diepvries)
1 bosuitje
2 eetlepels olijfolie
azijn of citroensap
3 struikjes witlof (ca. 400 gram)

Bereidingswijze

1. Maak het bosuitje schoon en snijd het klein.
2. Klop een dressing van de olijfolie, 1 eetlepel water, azijn en peper.
3. Maak het witlof schoon en snijd de struikjes in repen. Meng er de bosui, de dressing en de granaatappelpitjes door.

Menusuggestie: Lekker met een ongepaneerde varkensschnitzel en aardappelen.

Bron: Voedingscentrum.

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
153 kcal
Vet
11 gram
Eiwit
3 gram
Waarvan verzadigd
2 gram
Koolhydraten
9 gram
Vezels
3 gram
Waarvan suikers
8 gram
Zout
13 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!