| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 153 kcal |
| Vet | 11 gr |
| waarvan verzadigd | 2 gr |
| Koolhydraten | 9 gr |
| waarvan suikers | 8 gr |
| Voedingsvezels | 3 gr |
| Eiwitten | 3 gr |
| Zout | 0.01 gr |
Witlofsalade met granaatappelpitjes

220gr groenten p.p. & 25gr fruit p.p.
Ingrediënten
2 pers
| 50 gram granaatappelpitjes (vers of diepvries) |
| 1 bosuitje |
| 2 eetlepels olijfolie |
| azijn of citroensap |
| 3 struikjes witlof (ca. 400 gram) |
Bereidingswijze
1. Maak het bosuitje schoon en snijd het klein.
2. Klop een dressing van de olijfolie, 1 eetlepel water, azijn en peper.
3. Maak het witlof schoon en snijd de struikjes in repen. Meng er de bosui, de dressing en de granaatappelpitjes door.
Menusuggestie: Lekker met een ongepaneerde varkensschnitzel en aardappelen.
Bron: Voedingscentrum.
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Gegrilde witlof
315gr groenten p.p.

Witlofsalade met rucola en cherrytomaten
215gr groenten p.p.

Thaise witlofschotel
230gr groenten p.p.


