| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 131 kcal |
| Vet | 4 gr |
| waarvan verzadigd | 1 gr |
| Koolhydraten | 16 gr |
| waarvan suikers | 10 gr |
| Voedingsvezels | 8 gr |
| Eiwitten | 3 gr |
| Zout | 0.32 gr |
Wortel met knolselderij

290gr groenten p.p.
Ingrediënten
2 pers
| 1 eetlepel vloeibare margarine |
| 200 gram knolselderij |
| azijn |
| suiker |
| 1 winterwortel (ca. 375 gram) |
Bereidingswijze
1. Schil het stuk knolselderij en snijd het in staafjes.
2. Schrap de wortel en snijd hem in plakken.
3. Kook de groente samen in weinig water gaar.
4. Maak de groente op smaak met wat margarine, een paar druppels azijn en wat suiker.
Menusuggestie: Lekker met geroerbakte vegetarische reepjes met champignons en aardappelen.
Bron: Voedingscentrum.
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Knolselderij-knoflooksoep
280gr groenten p.p.

Stamppot met knolselderij en wortel
345gr groenten p.p.

Tunesisch gekruide worteltjes (Mzoura)
215gr groenten p.p.


