Wortel met knolselderij

Ga naar:

Boodschappenlijst

1 eetlepel vloeibare margarine
200 gram knolselderij
azijn
suiker
1 winterwortel (ca. 375 gram)

Bereidingswijze

1. Schil het stuk knolselderij en snijd het in staafjes.
2. Schrap de wortel en snijd hem in plakken.
3. Kook de groente samen in weinig water gaar.
4. Maak de groente op smaak met wat margarine, een paar druppels azijn en wat suiker.

Menusuggestie: Lekker met geroerbakte vegetarische reepjes met champignons en aardappelen.

Bron: Voedingscentrum.

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
131 kcal
Vet
4 gram
Eiwit
3 gram
Waarvan verzadigd
1 gram
Koolhydraten
16 gram
Vezels
8 gram
Waarvan suikers
10 gram
Zout
315 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!