Tunesisch gekruide worteltjes (Mzoura)

Ga naar:

Boodschappenlijst

1 eetlepel olie
750 gram wortelen
1 theelepel komijnzaad
1 ui
½ theelepel gemalen koriander
stukje peper
peterselie
1 teentje knoflook

Bereidingswijze

1. Maak de wortelen schoon en snijd ze in plakken. Kook de wortelen in een bodempje water gaar.
2. Pel de ui en de knoflook en snijd het klein.
3. Snijd het stukje peper klein.
4. Fruit de ui, de knoflook, de peper, het komijnzaad en de gemalen koriander in de olie zacht.
5. Meng dit door de wortelen en strooi er royaal klein geknipte peterselie over.

Menusuggestie: Lekker met volkoren couscous en kabeljauw. 

Bron: Voedingscentrum.
 

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
94 kcal
Vet
3 gram
Eiwit
2 gram
Waarvan verzadigd
1 gram
Koolhydraten
11 gram
Vezels
6 gram
Waarvan suikers
9 gram
Zout
146 mg

Meer over de ingrediënten

Meer groenten & fruit

Ook lekker!

Meer recepten