Wortelsalade met sinaasappel en koriander

Ga naar:

Boodschappenlijst

1 theelepel azijn
mespunt kaneel
400 gram wortelen
1 perssinaasappel
1 theelepel honing
2 theelepels korianderzaad

Bereidingswijze

1. Pers de sinaasappel uit.
2. Maak een dressing van het sinaasappelsap, de azijn, de honing, het korianderzaad en de kaneel.
3. Maak de wortelen schoon en rasp ze grof. Meng de dressing door de wortelen.

Menusuggestie: Lekker met vegetarische roerbakblokjes en aardappelpuree.

Bron: Voedingscentrum.

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
102 kcal
Vet
1 gram
Eiwit
2 gram
Waarvan verzadigd
0 gram
Koolhydraten
17 gram
Vezels
7 gram
Waarvan suikers
13 gram
Zout
147 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!