Proef de Herfst met seizoensgroenten en fruit

De herfst betovert ons met een overvloed aan smaken en kleuren, waarbij de natuur haar rijke oogst van groenten en fruit onthult. Van knapperige appels tot kleurrijke pompoenen, deze tijd van het jaar brengt een schat aan heerlijke en voedzame opties voor iedereen. Ontdek de warme en hartige aroma's van herfstgroenten en geniet van de veelzijdigheid van deze producten in je herfstmaaltijden.

Pompoen met kip

20 - 30 minuten

Dit recept voor kip met pompoen omarmt de essentie van de herfst met zijn rijke smaken en diepe aroma's. De malse kip en de zoete pompoen worden perfect samengebracht met een verrukkelijke mix van kruiden, waardoor elke hap een ware herfsttraktatie is.

Dit recept bevat 300 gram groenten en 70 gram fruit per persoon.

Bekijk recept

Paarse spruitjessalade met pompoen en geitenkaas

10 - 20 minuten

Deze paarse spruitjessalade met pompoen en geitenkaas is een culinair eerbetoon aan de herfst. De knapperige, paarse spruitjes worden gecombineerd met zachte, geroosterde pompoenstukjes en romige geitenkaas, en elk hapje brengt de herfstachtige smaken tot leven.

Dit recept bevat 350 gram groenten per persoon.

Bekijk recept

 Volkoren wraps met paddenstoelen

0 - 10 minuten

Deze volkoren wraps met paddenstoelen zijn een eerbetoon aan de herfstachtige overvloed van het bos. De aardse smaken van de paddenstoelen, gecombineerd met knapperige groenten en een smeuïge saus, brengen de herfst naar je bord.

Dit recept bevat 115 gram groenten per persoon.

Bekijk recept

Ravioli met paddenstoelen en noten

20 - 30 minuten

Dit recept voor ravioli met paddenstoelen en noten vangt de essentie van de herfst in elk hapje. De rijke en aardse smaken van de paddenstoelen vermengen zich perfect met de romige notensaus, waardoor elke beet een viering van de herfst is.

Dit recept bevat 300 gram groenten per persoon.

Bekijk recept

Geroerbakte boerenkool met varkenshaas

10 - 20 minuten

Deze geroerbakte boerenkool met varkenshaas is een culinair eerbetoon aan de herfsttuin. De knapperige boerenkool, verrijkt met de malse varkenshaas en een scala aan seizoenskruiden, brengt de warme en hartige smaken van de herfst tot leven.

Dit recept bevat 280 gram groenten per persoon.

Bekijk recept