Ravioli met paddenstoelen en noten

Ga naar:

Boodschappenlijst

1 struikje andijvie
1 bosje radijs
2 eetlepels olie
azijn
2 bosuitjes
200 gram kastanjechampignons
100 gram shii-take
50 gram walnoten
250 gram volkoren ravioli (zonder vlees
koelvers)
mespunt oregano

Bereidingswijze

  1. Maak de andijvie en de radijs schoon. 
  2. Snijd de andijvie in smalle repen en de radijsjes in vieren. 
  3. Klop een dressing van 1 eetlepel olie, 1 eetlepel water, wat azijn en peper. Meng de dressing door de groente.
  4. Was de bosuitjes en snijd ze in ringen.
  5. Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in plakken.
  6. Hak de walnoten grof.
  7. Kook de ravioli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  8. Fruit de bosuitjes zacht in de rest van de olie.
  9. Voeg de paddenstoelen toe en smoor dit al omscheppend 5 minuten.
  10. Maak het op smaak met peper en wat oregano.
  11. Meng het paddenstoelenmengsel door de uitgelekte ravioli en strooi de walnoten erover. Geef de salade erbij.

Bron: Voedingscentrum

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
490 kcal
Vet
35 gram
Eiwit
20 gram
Waarvan verzadigd
5 gram
Koolhydraten
25 gram
Vezels
6 gram
Waarvan suikers
9 gram
Zout
1 mg

Meer over de ingrediënten

Meer groenten & fruit

Ook lekker!

Meer recepten