| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 630 kcal |
| Vet | 27 gr |
| waarvan verzadigd | 5 gr |
| Koolhydraten | 66 gr |
| waarvan suikers | 12 gr |
| Voedingsvezels | 17 gr |
| Eiwitten | 23 gr |
| Zout | 0.21 gr |
Ravioli met saus van geroosterde paprika’s

255gr groenten p.p.
Ingrediënten
| 1 blaadje laurier |
| 1 takje tijm |
| basilicumblaadjes |
| 4 eetlepels geraspte Grana Padano 32+ kaas |
| 1 - 2 theelepels balsamicoazijn |
| 1 - 3 eetlepels fijngesneden bladpeterselie |
| 100 g ongezouten noten |
| 1 teentje knoflook |
| peper |
| 3 - 4 eetlepels olijfolie |
| 6 grote geroosterde en ontvelde rode paprika's (ca. 200 gram per stuk) |
| 500 g verse volkorenravioli (uit de koeling) |
Bereidingswijze
1. Snijd de paprika's in repen.
2. Bak de paprika's samen met de uitgeperste knoflook, laurier en tijm circa 5 minuten in 2 eetlepels olijfolie. Voeg 100 ml water toe en stoof het mengsel circa 15 minuten.
3. Pureer de saus en breng op smaak met vers gemalen peper en de azijn. Roer er eventueel nog 1-2 eetlepels olijfolie door.
4. Kook de ravioli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar.
5. Serveer de saus bij de ravioli. Garneer met peterselie, basilicum, kaas en fijngehakte noten. Eet smakelijk!
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Spaghetti met asperges, courgette en ham
265gr groenten p.p.

Aubergine in tomatensaus
450gr groenten p.p.

Pasta met venkel en tonijn
270gr groenten p.p.





