Ravioli met saus van geroosterde paprika’s

Ga naar:

Boodschappenlijst

1 blaadje laurier
1 takje tijm
basilicumblaadjes
4 eetlepels geraspte Grana Padano 32+ kaas
1 - 2 theelepels balsamicoazijn
1 - 3 eetlepels fijngesneden bladpeterselie
100 g ongezouten noten
1 teentje knoflook
peper
3 - 4 eetlepels olijfolie
6 grote geroosterde en ontvelde rode paprika's (ca. 200 gram per stuk)
500 g verse volkorenravioli (uit de koeling)

Bereidingswijze

1. Snijd de paprika's in repen. 
2. Bak de paprika's samen met de uitgeperste knoflook, laurier en tijm circa 5 minuten in 2 eetlepels olijfolie. Voeg 100 ml water toe en stoof het mengsel circa 15 minuten. 
3. Pureer de saus en breng op smaak met vers gemalen peper en de azijn. Roer er eventueel nog 1-2 eetlepels olijfolie door.
4. Kook de ravioli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar.
5. Serveer de saus bij de ravioli. Garneer met peterselie, basilicum, kaas en fijngehakte noten. Eet smakelijk! 

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
630 kcal
Vet
27 gram
Eiwit
23 gram
Waarvan verzadigd
5 gram
Koolhydraten
66 gram
Vezels
17 gram
Waarvan suikers
12 gram
Zout
210 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!