Rood is de kleur van liefde en heerlijke gerechten

Terwijl Cupido zijn pijlen nog vers in ons geheugen achterlaat, nodigen we je uit om de liefde op een unieke manier voort te zetten - door de magie van rood in onze keuken te gebruiken. Ontdek in deze blog hoe deze passievolle kleur niet alleen onze gerechten verlevendigt, maar ook indruk maakt door de smaak. Laat de liefde voor eten nog even voortduren met deze rode lekkernijen die de harten blijven verwarmen, zelfs nadat Valentijnsdag is verstreken.

Rode bessen avocado mousse

Voorgerecht

20 - 30 minuten

Deze unieke creatie combineert de levendige rode tinten van bessen met de romige zachtheid van avocado, waardoor een harmonie ontstaat tussen frisheid en verfijning. Laat je betoveren door de kleurrijke wereld van deze heerlijke mousse, die niet alleen een visueel feest is maar ook een smaakbeleving die je niet mag missen.

Dit recept bevat 144 gram groenten en 60 gram fruit per persoon.

Bekijk recept

Rode bieten met rozemarijn en ui

Bijgerecht

10 - 20 minuten

Dit recept is een smaakvol geheel, waar de dieprode tinten van de bieten samenkomen met de aromatische tonen van rozemarijn en ui. Laat je inspireren door deze creatie  van rode groenten en die een explosie van smaak en kleur op je bord brengt.

Dit recept bevat 225 gram groenten per persoon.

Bekijk recept

Rode koolsalade met rozijnen

Hoofdgerecht

20 - 30 minuten

Dit verfrissende recept brengt niet alleen de levendige rode tinten van kool naar voren, maar combineert dit  met de zoete  toevoeging van rozijnen. Een heerlijke salade om te zien door zijn mix van rood en paars, en bovendien zeer smaakvol. Ontdek hoe eenvoudige ingredi├źnten kunnen samenkomen tot een heerlijk en kleurrijk gerecht.

Dit recept bevat 200 gram groenten per persoon.

Bekijk recept

Salade met geroosterde rode biet en wortel met honing en ricotta

Hoofdgerecht

30 - 60 minuten

Dit kleurrijke en smaakvolle gerecht is een lust voor het oog. De aardse tonen van geroosterde bieten en wortels worden  aangevuld door de zoete smaak van honing en de zachte textuur van ricotta. Laat je inspireren door deze smakelijke combinatie van smaken.

Dit recept bevat 255 gram groenten per persoon.

Bekijk recept

Fruitwraps met gemengd rood fruit

Nagerecht

10 - 20 minuten

Dit recept bestaat uit verschillende rode vruchten en is een feestelijke en gezonde traktatie. Laat je verleiden door de combinatie van  aardbeien, frambozen, en bramen, verpakt in een  tortilla-wrap. Deze fruitwraps bieden niet alleen een visueel festijn van rood, maar beloven ook een smaakvolle ontdekkingsreis, waarin de zoete aroma's van het rode fruit een harmonieus samenspel vormen met de subtiele textuur van de wrap.

Dit recept bevat 100 gram fruit per persoon.

Bekijk recept