Oriëntaalse snijbonen

Ga naar:

Boodschappenlijst

½ bosje koriander
1 teentje knoflook
1 eetlepel citroensap
mespunt kaneel
400 gram snijbonen
1 ui
1 eetlepel olie

Bereidingswijze

1. Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruitjes.
2. Maak de ui schoon en snijd hem klein. Fruit de ui in de olie glazig.
3. Pers het teentje knoflook er boven uit.
4. Voeg de snijbonen met een paar lepels water en de kaneel toe en stoof ze in 10 minuten gaar.
5. Was de koriander en snijd het kruid klein. Roer van het vuur af de koriander en wat citroensap door de groente.

Menusuggestie: Lekker met chilibonen en aardappelen.

Bron: Voedingscentrum.

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
104 kcal
Vet
5 gram
Eiwit
4 gram
Waarvan verzadigd
1 gram
Koolhydraten
7 gram
Vezels
8 gram
Waarvan suikers
1 gram
Zout
13 mg

Meer over de ingrediënten

Meer groenten & fruit

Ook lekker!

Meer recepten