| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 104 kcal |
| Vet | 5 gr |
| waarvan verzadigd | 1 gr |
| Koolhydraten | 7 gr |
| waarvan suikers | 1 gr |
| Voedingsvezels | 8 gr |
| Eiwitten | 4 gr |
| Zout | 0.01 gr |
Oriëntaalse snijbonen

250gr groenten p.p.
Ingrediënten
2 pers
| ½ bosje koriander |
| 1 teentje knoflook |
| 1 eetlepel citroensap |
| mespunt kaneel |
| 400 gram snijbonen |
| 1 ui |
| 1 eetlepel olie |
Bereidingswijze
1. Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruitjes.
2. Maak de ui schoon en snijd hem klein. Fruit de ui in de olie glazig.
3. Pers het teentje knoflook er boven uit.
4. Voeg de snijbonen met een paar lepels water en de kaneel toe en stoof ze in 10 minuten gaar.
5. Was de koriander en snijd het kruid klein. Roer van het vuur af de koriander en wat citroensap door de groente.
Menusuggestie: Lekker met chilibonen en aardappelen.
Bron: Voedingscentrum.
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Griekse snijbonen met limabonen
395gr groenten p.p.

Snijbonensalade met gegrilde paprika
225gr groenten p.p.

Snijbonen à la béarnaise
295gr groenten p.p.



