Radijssneetjes

Ga naar:

Boodschappenlijst

1 bosje radijs (ca. 8-10 stuks)
100 g magere kwark
1 hardgekookt ei
1 eetlepel fijngeknipte peterselie of bieslook
peper
4 sneetjes geroosterd volkorenbrood
1/2 ui

Bereidingswijze

1. Was de radijsjes en snijd een plakje van de onder- en bovenkant. Snijd de radijsjes in plakjes.
2. Snipper het stukje ui fijn.
3. Pel het hardgekookte ei en snijd het in stukjes.
4. Schep in een kom de radijsjes, ei, peterselie, ui en vers gemalen peper door de kwark.
5. Verdeel het mengsel over de sneetjes brood en snijd deze voorzichtig schuin door midden. Garneer eventueel met nog wat fijngeknipte peterselie of bieslook. Geniet ervan! 

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
245 kcal
Vet
4 gram
Eiwit
16 gram
Waarvan verzadigd
1 gram
Koolhydraten
33 gram
Vezels
6 gram
Waarvan suikers
0 gram
Zout
940 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!