| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 245 kcal |
| Vet | 4 gr |
| waarvan verzadigd | 1 gr |
| Koolhydraten | 33 gr |
| waarvan suikers | 7 gr |
| Voedingsvezels | 6 gr |
| Eiwitten | 16 gr |
| Zout | 0.94 gr |
Radijssneetjes

75gr groenten p.p.
Ingrediënten
2 pers
| 1 bosje radijs (ca. 8-10 stuks) |
| 100 g magere kwark |
| 1 hardgekookt ei |
| 1 eetlepel fijngeknipte peterselie of bieslook |
| peper |
| 4 sneetjes geroosterd volkorenbrood |
| 1/2 ui |
Bereidingswijze
1. Was de radijsjes en snijd een plakje van de onder- en bovenkant. Snijd de radijsjes in plakjes.
2. Snipper het stukje ui fijn.
3. Pel het hardgekookte ei en snijd het in stukjes.
4. Schep in een kom de radijsjes, ei, peterselie, ui en vers gemalen peper door de kwark.
5. Verdeel het mengsel over de sneetjes brood en snijd deze voorzichtig schuin door midden. Garneer eventueel met nog wat fijngeknipte peterselie of bieslook. Geniet ervan!
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Snelle pizza van turks brood
200gr groenten p.p.

Ananaspanpizza
100gr fruit p.p.

Bruschetta met radicchio en rucola
175gr groenten p.p.



