Soort | Per persoon |
---|---|
Energie | 73 kcal |
Vet | 1 gr |
waarvan verzadigd | 0 gr |
Koolhydraten | 11 gr |
waarvan suikers | 10 gr |
Voedingsvezels | 4 gr |
Eiwitten | 4 gr |
Zout | 0.27 gr |
Regenboog wrap met pittige dipsaus

215gr groenten p.p.
Ingrediënten
1 krop ijsbergsla (ga uit van 2 wraps per portie) |
1 wortel geschild en julienne gesneden |
1/2 komkommer in dunne reepjes |
1/2 mango in dunne reepjes |
200 g rodekool in dunne reepjes |
30 g groentekiemen |
5 g verse koriander fijngehakt |
5 g verse munt fijngehakt |
VOOR DE DIPSAUS: |
1/2 limoen het sap |
150 ml magere yoghurt |
2 tl sambal |
1 tl gemberpoeder |
Bereidingswijze
1. Meng de fijngehakte koriander en munt samen in een kom.
2. Meng alle ingrediënten voor de dipsaus in een kom.
3. Leg een blad ijsbergsla op een snijplank en beleg deze in het midden met rode kool, komkommer, peen, mango en het verse kruidenmengsel. Rol de wrap voorzichtig op. Herhaal dit tot de sla en vulling op is. Hiermee maak je ongeveer 8 wraps.
4. Serveer samen met de dipsaus!
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Wrap van ijsbergsla met kidneybonen
290gr groenten p.p.

Regenboogsalade met wortel en prei
200gr groenten p.p.

Garnalen met mangosalsa
10gr groenten p.p. & 70gr fruit p.p.