Regenboog wrap met pittige dipsaus

Ga naar:

Boodschappenlijst

1 krop ijsbergsla (ga uit van 2 wraps per portie)
1 wortel geschild en julienne gesneden
1/2 komkommer in dunne reepjes
1/2 mango in dunne reepjes
200 g rodekool in dunne reepjes
30 g groentekiemen
5 g verse koriander fijngehakt
5 g verse munt fijngehakt
VOOR DE DIPSAUS:
1/2 limoen het sap
150 ml magere yoghurt
2 tl sambal
1 tl gemberpoeder

Bereidingswijze

1. Meng de fijngehakte koriander en munt samen in een kom.

2. Meng alle ingrediënten voor de dipsaus in een kom.

3. Leg een blad ijsbergsla op een snijplank en beleg deze in het midden met rode kool, komkommer, peen, mango en het verse kruidenmengsel. Rol de wrap voorzichtig op. Herhaal dit tot de sla en vulling op is. Hiermee maak je ongeveer 8 wraps.

4. Serveer samen met de dipsaus!

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
73 kcal
Vet
1 gram
Eiwit
4 gram
Waarvan verzadigd
0 gram
Koolhydraten
11 gram
Vezels
4 gram
Waarvan suikers
10 gram
Zout
0.27 gram

Meer over de ingrediënten

Meer groenten & fruit

Ook lekker!

Meer recepten