Soort | Per persoon |
---|---|
Energie | 355 kcal |
Vet | 13 gr |
waarvan verzadigd | 8 gr |
Koolhydraten | 29 gr |
waarvan suikers | 10 gr |
Voedingsvezels | 16 gr |
Eiwitten | 22 gr |
Zout | 1.06 gr |
Wrap van ijsbergsla met kidneybonen

290gr groenten p.p.
Ingrediënten
2 pers
1 krop ijsbergsla |
1 ui |
4 eetlepels geraspte 30+ kaas |
4 eetlepels zure room |
4 eetlepels salsasaus |
1 blik kidneybonen |
1 rode paprika |
Bereidingswijze
1. Haal 8 mooie grote bladeren van de ijsbergsla en snijd de rest van de sla in reepjes.
2. Leg steeds twee grote bladeren op elkaar en bestrijk deze met de tacosaus.
3. Laat de kidneybonen uitlekken en verwarm deze in de magnetron, onafgedekt. Houd 2-3 minuten op ca. 750 Watt aan.
4. Pel de ui en snipper deze fijn.
5. Maak de paprika schoon en snijd deze in stukjes.
6. Meng de in reepjes gesneden ijsbergsla met de warme kidneybonen, gesnipperde ui en paprikastukjes. Vul met dit mengsel de ijsbergslabladeren. Geef er de eventuele overgebleven vulling apart bij.
7. Lekker met zure room en geraspte kaas. Geniet ervan!
Menusuggestie: Lekker met zilvervliesrijst.
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Volkoren wraps met paddenstoelen
115gr groenten p.p.

Wrap met mediterrane vulling
350gr groenten p.p.

Mexicaanse fajitas met paprika
215gr groenten p.p.