| Soort | Per persoon | 
|---|---|
| Energie | 570 kcal | 
| Vet | 22 gr | 
| waarvan verzadigd | 9 gr | 
| Koolhydraten | 57 gr | 
| waarvan suikers | 14 gr | 
| Voedingsvezels | 20 gr | 
| Eiwitten | 27 gr | 
| Zout | 2.21 gr | 
Wrap met mediterrane vulling

350gr groenten p.p.
Ingrediënten
2 pers
| 200 g snijbonen | 
| 1 rode paprika of gele paprika | 
| 1 teentje knoflook | 
| 1 eetlepel olijfolie | 
| 75 g panklare bloemkoolroosjes | 
| 1/2 courgette | 
| 1/2 eetlepel Provencaalse kruiden | 
| 80 g verse geitenkaas | 
| 1 sjalot of 1/2 ui | 
| 4 volkorenwraps | 
| 150 g rode kidneybonen | 
| 1 dl tomatenpassata | 
Bereidingswijze
1. Was de snijbonen. Snijd de puntjes van de snijbonen en snijd de bonen schuin in stukjes van circa 2 cm.
 2. Was de courgette en de paprika. Halveer de paprika, verwijder zaad en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes.
 3. Snijd de courgette in blokjes.
 4. Pel de sjalot of ui en snijd fijn.
 5. Pel het knoflookteentje en snijd in plakjes.
 6. Verhit de olijfolie in een braadpan. Bak de sjalot of ui en knoflook op een laag vuur zachtjes glazig. Schep er de snijbonen, courgette, paprika en bloemkoolroosjes door en roerbak ze al omscheppend circa 4 minuten mee. Voeg de Provençaalse kruiden, de tomatenpassata en uitgelekte kidneybonen toe en laat de groenten nog 3-5 minuten zachtjes smoren. Schep de groenten af en toe om en laat het vocht intussen verdampen.
 7. Verwarm de wraps volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Bestrooi ze met de geitenkaas en schep de groenten erop. Vouw de onderkant van de wraps over de vulling en vouw daarna de zijkanten over elkaar. Wikkel er een servetje om en steek de wrap in een glas. Eet smakelijk!.
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Wrap van ijsbergsla met kidneybonen
290gr groenten p.p.

Volkoren wraps met paddenstoelen
115gr groenten p.p.

Wraps met gegrilde komkommerlinten
210gr groenten p.p.







