Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Wrap met mediterrane vulling

Hoofdgerecht
2 pers
20 - 30 min
Wrap met mediterrane vulling
Met seizoensproducten

350gr groenten p.p.

Ingrediënten

2 pers

200 g snijbonen
1 rode paprika of gele paprika
1 teentje knoflook
1 eetlepel olijfolie
75 g panklare bloemkoolroosjes
1/2 courgette
1/2 eetlepel Provencaalse kruiden
80 g verse geitenkaas
1 sjalot of 1/2 ui
4 volkorenwraps
150 g rode kidneybonen
1 dl tomatenpassata

Bereidingswijze

1. Was de snijbonen. Snijd de puntjes van de snijbonen en snijd de bonen schuin in stukjes van circa 2 cm.
2. Was de courgette en de paprika. Halveer de paprika, verwijder zaad en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes.
3. Snijd de courgette in blokjes.
4. Pel de sjalot of ui en snijd fijn.
5. Pel het knoflookteentje en snijd in plakjes.
6. Verhit de olijfolie in een braadpan. Bak de sjalot of ui en knoflook op een laag vuur zachtjes glazig. Schep er de snijbonen, courgette, paprika en bloemkoolroosjes door en roerbak ze al omscheppend circa 4 minuten mee. Voeg de Provençaalse kruiden, de tomatenpassata en uitgelekte kidneybonen toe en laat de groenten nog 3-5 minuten zachtjes smoren. Schep de groenten af en toe om en laat het vocht intussen verdampen.
7. Verwarm de wraps volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Bestrooi ze met de geitenkaas en schep de groenten erop. Vouw de onderkant van de wraps over de vulling en vouw daarna de zijkanten over elkaar. Wikkel er een servetje om en steek de wrap in een glas. Eet smakelijk!.

 

Link gekopieerd!

Voedingswaarden

SoortPer persoon
Energie570 kcal
Vet22 gr
waarvan verzadigd9 gr
Koolhydraten57 gr
waarvan suikers14 gr
Voedingsvezels20 gr
Eiwitten27 gr
Zout2.21 gr

Meer over de ingrediënten

Meer groenten en fruit
Snijbonen

Snijbonen

Groenten
Koelkast
Paprika

Paprika

Groenten
Koel & donker
Courgette

Courgette

Nu in seizoen
Groenten
Ui

Ui

Nu in seizoen
Groenten
Sjalot

Sjalot

Nu in seizoen
Groenten
Kidneybonen

Kidneybonen

Groenten
Koel & donker
Bloemkool

Bloemkool

Nu in seizoen
Groenten
Knoflook

Knoflook

Nu in seizoen
Groenten
Snijbonen

Snijbonen

Groenten
Koelkast
Paprika

Paprika

Groenten
Koel & donker
Courgette

Courgette

Nu in seizoen
Groenten
Ui

Ui

Nu in seizoen
Groenten
Sjalot

Sjalot

Nu in seizoen
Groenten
Kidneybonen

Kidneybonen

Groenten
Koel & donker
Bloemkool

Bloemkool

Nu in seizoen
Groenten
Knoflook

Knoflook

Nu in seizoen
Groenten
Meer groenten en fruit

Ook lekker!

Meer recepten
Wrap van ijsbergsla met kidneybonen

Wrap van ijsbergsla met kidneybonen

290gr groenten p.p.

Volkoren wraps met paddenstoelen

Volkoren wraps met paddenstoelen

115gr groenten p.p.

Wraps met gegrilde komkommerlinten

Wraps met gegrilde komkommerlinten

210gr groenten p.p.

Meer recepten